Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2018

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης, ξεχωρίζει από τη σημερινή (18/09) κλήρωση της Δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Όμιλο-φωτιά (2ος) ανέδειξε η κληρωτίδα, στον οποίο βρίσκονται οι δύο κορυφαίες ομάδες της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης. Αυτό σημαίνει ότι θα «κοντραριστούν» σε ένα από τα ματς που θα διεξαχθούν στο γκρουπ και συγκεκριμένα στις 25 ή, 26 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Τούμπας.

Από κει και πέρα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στους υπόλοιπους ομίλους. ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο, με τους «πράσινους» να αποφεύγουν το μεγάλο ζευγάρι με κάποιον από τους «μεγάλους», μιας και είχαν τοποθετηθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας λόγω της κατάταξής τους την περασμένη σεζόν (κάτω από την 8η θέση).

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ κληρώθηκε με Λαμία, Απόλλωνα Λάρισας και Βόλο, ο Ολυμπιακός με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Άρη Αβάτου, ενώ ο Παναθηναϊκός με τους Παναιτωλικό, Κισσαμικό και Ιεράπετρα. 

Αναλυτικά:

1oς όμιλος: Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Θύελλα Καμαρίου 
2oς όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Βόλος 
3oς όμιλος: Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, Κισσαμικός, Ιεράπετρα 
4oς όμιλος: ΠΑΟΚ, Άρης, Εργοτέλης, Αήττητος Σπάτων 
5oς όμιλος: Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Άρης Αβάτου 
6oς όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Απόλλων Παραλιμνίου. 
7oς όμιλος: Ξάνθη, ΟΦΗ, Κασσιόπη, Νίκη Βόλου 
8oς όμιλος: Πανιώνιος, ΑΕΛ, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, την 1η αγωνιστική θα παίξει ο πρώτος με τον δεύτερο του ομίλου (πρώτα αναφέρεται ο γηπεδούχος) και ο τρίτος με τον τέταρτο.

Στην 2η αγωνιστική ο τρίτος με τον πρώτο και ο δεύτερος με τον τέταρτο, ενώ στην 3η αγωνιστική θα αναμετρηθούν ο τρίτος με τον δεύτερο και ο τέταρτος με τον πρώτο. 

Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics