Breaking News
25 Ιουνίου 2020

Ακατάλληλη για καρδιακούς ήταν η ρεβάνς του Άρη με την ΑΕΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς, έχοντας ηττηθεί 2-1 στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο 92', ωστόσο ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε το ζευγάρι στην παράταση σκοράροντας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Εκεί, με δεύτερο γκολ, ο Κροάτης φορ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας στην ομάδα του την πρόκριση στον τελικό με συνολικό σκορ 4-3! Με οκτώ παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΚ! 

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία).  

Κίτρινες: Ματίγια, Μαντσίνι, Μπα - Σιμόες, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Σβάρνας 

Κόκκινες (2ες κίτρινες): 120΄+1 Μάνταλος, 120΄+3 Σιμόες, 120΄+4 Ολιβέιρα 

ΆΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (75' Μπα), Γκάμα (89' Ντιγκινί), Λάρσον (49' Μαντσίνι), Ιντέγε, Τόνσο (90'+7' Μαρτίνες). 

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα):  Μπάρκας, Μπακάκη (46' Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες (65' Χουλτ), Μάνταλος, Σιμόες, Κρίστισιτς (73' Αραούχο), Βέρντε (65' Αλμπάνης), Ολιβέιρα, Λιβάγια (110' Σιμάνσκι). 

***Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ αποβλήθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Αλέκος Ράντος. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics