Breaking News
08 Ιουλίου 2020

Οριστικά στο γήπεδο της Ριζούπολης θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, στις 26 Ιουλίου στις 21:00.

 

Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή (08/07) ΕΕ της ΕΠΟ, η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία την εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ομοσπονδίας για να γίνει στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης ο τελικός, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου στις 21:00. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε την εισήγηση με ψήφους 12 υπέρ, 4 παρών από τους Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Μάκη Γκαγκάτση, Βαγγέλη Ασλανίδη και Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ όχι ψήφισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης.

Από την πρώτη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους για ορισμό του αγώνα στη Ριζούπολη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics