Breaking News
02 Μαρτίου 2016

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος που αρχίζει στις 7.30μμ στο γήπεδο της Τούμπας ανοίγει η αυλαία  της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος .

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τη βοήθεια των οπαδών του, θέλει τη νίκη επί του πρωταθλητή για να κάνει το πρώτο βήμα της πρόκρισης στον τελικό, ενόψει και της ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη», ενώ οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στο δρόμο προς το νταμπλ.

Συνέχεια την Πέμπτη...

Στον έτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, με ενισχυμένη τη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού, θέλει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, ώστε να πάει με άνεση στον επαναληπτικό του Περιστερίου. 

Η ομάδα του Γκας Πογιέτ είναι το λογικό φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος θέλει προσοχή, καθώς έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες και θα παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο για το θετικό αποτέλεσμα, ελπίζοντας στην ανατροπή των προγνωστικών. 

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης:

TETAΡTH
19:30 (Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

ΠΕΜΠΤΗ
19:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Ατρόμητος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics