Breaking News
04 Μαρτίου 2016

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Γιώργος Γκιρτζικης  ενημέρωσε τους υπεύθυνους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αλλά και τον Τζιάνι Ινφαντίνο, τον νέο-εκλεγμένο πρόεδρο της FIFA για την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να βάλει τέλος στον εφετινό θεσμό του Κυπέλλου.

Πρόκειται για μια κίνηση της ΕΠΟ, η οποία αποτελεί αρχή της μεγάλης κόντρας που ξέσπασε με τον υφυπουργό. Σκοπός της είναι να βρει συμμάχους την Ευρωπαϊκή αλλά και την Παγκόσμια ομοσπονδία και παράλληλα επαναφέροντας το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από όλες τις διοργανώσεις,να προσπαθήσει οδηγήσει τις ίδιες τις ομάδες στην απόφαση να πιέσουν τον υφυπουργό να αλλάξει άποψη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics