Breaking News
01 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Εκτός δωδεκάδας ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα



Χωρίς τον αρχηγό του θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός καθώς ο Κώστας Παπανικολάου κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός δωδεκάδας.

Ολυμπιακός: Εκτός δωδεκάδας ο Παπανικολάου με Μπαρτσελόνα
Με «προίκα» τη νίκη του στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σε λίγη ώρα (21.30, NS Prime) τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το τρίτο παιχνίδι των Playoffs της EuroLeague.

Όπως όμως συνέβη και στην Ισπανία, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» κρίθηκε ανέτοιμος και έτσι έμεινε εκτός της δωδεκάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα».


Ο Παπανικολάου συμμετείχε πάντως κανονικά στη χθεσινή (29/4) ομαδική προπόνηση των Πειραιωτών. Χρέη αρχηγού για τον Ολυμπιακό θα αναλάβει ξανά ο Τόμας Ουόκαπ.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Η Ελίνα Τζένγκο επέστρεψε στην Ευρώπη όπου κατέλαβε την τρίτη θέση με 56,51

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics