Breaking News
26 Απριλίου 2016

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το φετινό ΚύπελλοΕλλάδας σε έναν τελικό που αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με Έλληνα διαιτητή.

Εάν δεν προκύψει κάτι δραματικό έως αύριο που θα τοποθετηθεί για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, ο Σταύρος Κοντονής, το μεγάλο ραντεβού της 7ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ δε θα διεξαχθεί με μαθητές, λύση που προωθούσε ο υφυπουργός Αθλητισμού. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο τελικός να γίνει κεκλεισμένων των θυρών με συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων για τις δύο ομάδες, ο οποίος θα καθοριστεί έως την προσεχή Παρασκευή. Ο λόγος που το προληπτικό μέτρο με την παρουσία μαθητών στον τελικό δεν δείχνει να περπατάει είναι η ανησυχία εκ μέρους της ΕΠΟ για το πώς θα διασφαλιστεί η προσέλευση των μαθητών και των συνοδών τους δίχως να παρεισφρήσουν ξαφνικά οπαδοί στις εξέδρες αντί για... γονείς.

Επιπλέον, το ενδεχόμενο να σφυρίξει ξένος διαιτητής, όπως είχε κυκλοφορήσει μετά το τετ α τετ Κοντονή-FIFA-ΕΠO, φαίνεται να απομακρύνεται. Η ΕΠΟ δεν έχει ζητήσει ξένο ρέφερι από την UEFA και όπως διαρρέουν από την Ομοσπονδία επικρατέστερος να διαιτητεύσει τον τελικό είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται ως 4ος στο Euro της Γαλλίας το καλοκαίρι.

Όπως άλλωστε σχολίαζαν στην ΕΠΟ για τον διεθνή διαιτητή: «Πως θα του πεις ότι δεν σφυρίζει στον τελικό όταν το καλοκαίρι θα είναι στο Euro;».  O αντίλογος λέει πάντως ότι η Ομοσπονδία και η ΚΕΔ δεν είχε κανένα απόλυτως πρόβλημα να στέλνει τον συγκεκριμένο διαιτητή στην άγονη γραμμή κατά τη διάρκεια της σεζόν και μην ορίζει τον κατά τεκμήριο καλύτερο Έλληνα διαιτητή στα ντέρμπι.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics