Breaking News
13 Αυγούστου 2016

Στις 24 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο σύλλογοι της Football League. Από τις 18 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα θα εξαιρεθούν οι 14, οι οποίες θα προκριθούν άνευ αγώνα στη β΄ φάση, απ΄ όπου εκκινούν και οι σύλλογοι της Super League.

Οι άλλες τέσσερις θα κληρωθούν σε δύο ζευγάρια και θα παίξουν για την πρόκριση σε διπλούς αγώνες.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν Τρίτη ή Τετάρτη 30 ή 31 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου. Οι νικήτριες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο, προκειμένου να γίνει η κλήρωση των 8 ομίλων που θα έχουν από 4 ομάδες ο καθένας. Θα διεξαχθούν τρεις αγωνιστικές και και στους «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics