Breaking News
28 Ιανουαρίου 2017

«Ο ΟΦΗ δεν θα τα παρατήσει, γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Ούτε καν ο πρώτος γύρος» ανέφερε ο προπονητής του Αρη Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του, του Αρη, επί του ΟΦΗ «σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους».

Ο προπονητής του Αρη, ανέφερε στη συνέντευξη τύπου, μετά τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδης, ότι «είχαμε πάθος και τα ντέρμπι κρίνονται εκεί όπως και στην δύναμη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής και την διάθεση αλλά και στον κόσμο που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πιεστήκαμε, μας ώθησε στην σημαντική νίκη. Παίζουμε δύσκολα μας συνεχώς. Σε ένα μήνα θα είμαστε πρωτοπόροι. Διαχειρίστηκαμε καλά το ματς. Κάναμε λάθη ενώ είχαμε και αναγκαστικές αλλαγές και ειδικά αυτή του Τάτου. Συνεχίζουμε. Από Δευτέρα δουλειά».

Για τον ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος, είπε ότι «παρά την ήττα είναι εντός στόχου. Ο ΟΦΗ δεν τα παρατάει, τον ξέρω καλά γιατί έχω περάσει από αυτή την ομάδα. Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics