Breaking News
30 Νοεμβρίου -0001

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τα δεδομένα της Football League προσπαθεί να κάνει ο ΟΦΗ, που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εντουάρντο Μπρίτο.

 

Για οκτώ συναπτά έτη ο Μπρίτο φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου και αποτελούσε βασικό στέλεχος στην ομάδα του Περιστερίου. Πλέον ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος κυκλοφορεί ελεύθερος και στον ΟΦΗ θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportime, o Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει στο πρόσωπο του Μπρίτο τον παίκτη-ηγέτη στον οποίο θα στηριχθεί η προσπάθεια ανόδου για τους Κρητικούς. Φυσικά, η υπόθεση μεταγραφής του έχει σαφείς αντικειμενικές δυσκολίες όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics