Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
22 Νοεμβρίου 2015

Ο αγωνιστικός κατήφορος του ιστορικού ΟΦΗ στη Γ΄Εθνική δεν έχει τέλος με την ομάδα του Νίκου Γκουλή μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης να χάνει δίκαια με 1-0 στο κρητικό ντέρμπι με τον Ερμή που έγινε στα Ζωνιανά και να χάνει ουσιαστικά πριν καν το τέλος του πρώτου γύρου τον στόχο της ανόδου.

Ο ΟΦΗ ήταν μια απο τα ίδια απέναντι στον μαχητικό Ερμή που έπαιξε έξυπνα και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που σημείωσε ένα παιδί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΟΦΗ ο Ανδρέας Στρατήγης στο 44΄με σέντρα σουτ. 

Η κατάσταση στον ΟΦΗ πλέον μοιρίζει ¨"μπαρούτι" και δεν αποκλείεται η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα να φέρει σαρωτικές αλλαγές από τώρα τόσο στο ρόστερ όσο και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με την θέση του Νίκου Γκουλή πλέον να είναι ιδιαίτερα επισφαλής μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. 

Η εικόνα του αγώνα 

Το ματς ξεκίνησε με τον Ερμή να είναι καλύτερος στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα και να χάνει πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 23΄με τον Κασμερίδη να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Κατσικοκέρη. 

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ σε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε στο 25΄σε κεφαλιά ψαράκι του Περογαμβράκη, στο 27΄όπου ο Ανυφαντάκης έβγαλε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Φαμπίνιο , και στο 38΄σε εκτέλεση φάουλ του Κώτσιου. 

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ερμής Ζωνιανών κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44΄όταν μετά από μια σέντρα σουτ του Στρατήγη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κασμερίδη. 

Ο ΟΦΗ πριν κλείσει το πρώτο μέρος διαμαρτυρήθηκε για ανατροπή του Φαμπίνιο από τον Ανυφαντάκη με τον διαιτητή Γιαννουλάκη να δείχνει παίζεται. 

Στο δεύτερο μέρος ο Ερμής Ζωνιανών γύρισε πίσω για να κρατήσει το 1-0 αλλά και ο ΟΦΗ από την μεριά του ήταν τραγικός καθώς εκτός από μια εκτέλεση φάουλ του Πόποβτις στο 70΄που έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακούτσης δεν είχε άλλη καλή φάση στο δεύτερο μέρος όπου πραγματοποιήσε τραγική εμφάνιση. 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης (80' Βογιατζής), Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης, Στρατήγης (65' Μπεκατώρος), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Πλουσής (33' λ.τρ. Μπέρκης).

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Βιγιαφάνε, Μπολάκης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας (63' Φαζός), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας (57' Πόποβιτς), Σαχινίδης. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics