Breaking News
30 Νοεμβρίου -0001

«Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ήταν η αιτία που ήρθα στον ΟΦΗ. Τον ξέρω και με ξέρει. Συνεργαστήκαμε στον Ηρακλή και τον εμπιστεύομαι. Είναι ένας προπονητής, για τον οποίο ο παίκτης τα δίνει όλα».

 

Με τα λόγια αυτά ο Νίκος Ζιάμπαρης, εξήγησε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ofi1925.gr, τους λόγους που τον έκαναν, να επιλέξει την κρητική ομάδα, μεταξύ άλλων, προτάσεων που είχε.

Όπως τονίζει «πράγματι, είχα προτάσεις και μάλιστα κάποιες πολύ καλές από Σούπερ Λίγκ.

Επέλεξα τον ΟΦΗ για να τον βοηθήσω να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Το θέλει η ομάδα, το θέλω και εγώ να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία. Για αυτό ήρθα στον ΟΦΗ άλλωστε. Για να παίξω με αυτόν ξανά στην Σούπερ Λίγκ».

Ο Ζιαμπάρης στέλνει και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ.

Όπως λέει «τους θέλουμε δίπλα μας. Εχω ακούσει και ξέρω πολλά για τον κόσμο του ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Στην φωτογραφία ο Νίκος Ζιαμπάρης, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλία Κώτσιο, αμέσως μετά τις υπογραφές.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics