Breaking News
25 Αυγούστου 2017


Είναι και οι δυο από τα νέα πρόσωπα της φετινής ομάδας του ΟΦΗ.

 

Ο 22χρονος μέσος Αγγελος Οικονόμου τον οποίο απέκτησε ο ΟΦΗ από τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν και ο 23χρονος πρώην μέσος του Αχαρναικού Θανάσης Παπατόλιος, βρέθηκαν την Πέμπτη (24/8) στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για κάποιες τυπικές λεπτομέρες της υπογραφής των συμβολαίων τους (για ένα χρόνο και οι δυο).

Με δηλώσεις τους στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr αναφέρθηκαν στην προετοιμασία του ΟΦΗ, αλλά και τις πρώτες δικές τους εντυπώσεις.

«Είναι όλα πολύ καλά» ανέφερε ο Αγγελος Οικονόμου. «Το προπονητικό κέντρο και οι συνθήκες, όλα πάνε καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή να έρθω στον ΟΦΗ. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στην ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στο Καρπενήσι και συνεχίζουμε. Εχουμε ομάδα με υψηλό επίπεδο, καλό κλίμα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Με τη σειρά του ο Θανάσης Παπατόλιος, υπογράμμισε ότι «συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια. Δουλέψαμε πολύ στο Καρπενήσι και συνεχίζουμε και εδώ στο Ηράκλειο με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά. Η Β’ Εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα, το έζησα και με τον Αχαρναικό και θα έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα».

Στην φωτογραφία ο Αγγελος Οικονόμου και ο Θανάσης Παπατόλιος στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics