Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2017


Στο δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει το Σάββατο (2/9, 7μμ) στα Περβόλια, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

 

Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό προετοιμασίας για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει δώσει τρία παιχνίδια στο Καρπενήσι (ΟΦΗ-Παναχαική 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0) και τρία στην Κρήτη (Τυμπάκι-ΟΦΗ 0-4, ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας 1-1, ΟΦΗ-ΠΟΑ 4-0).

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έχει κλείσει ακόμη φιλικά παιχνίδια με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο στις 6/9, τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9/9, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football league.

Με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης (31/8) ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, την Παρασκευή (1/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το Σάββατο (7μμ) υπάρχει το φιλικό με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Την Κυριακή (3/9) υπάρχει ρεπό για τους παίκτες του ΟΦΗ.

*Διάστρεμμα υπέστη ο Δημήτρης Σιώπης του ΟΦΗ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΟΑ (4-0). Ο 22χρονος αμυντικός ξεκίνησε ήδη θεραπεία από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, ωστόσο θα μείνει μερικές μέρες εκτός προπόνησης.

*Συνάντηση για θέματα συνεργασίας και οργάνωσης, θα έχει η διοίκηση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τις ακαδημίες και τον ΟΦΗ’ 94. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη (31/8) το βράδυ.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την μεταφορική εταιρεία HOT του κ. Στυλιανού Αλεξάκη για την διαχρονική του βοήθεια στην ομάδα μας.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics