Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μανόλης Μονιάκης, υποβλήθηκε την Πέμπτη (7/9) σε καθαρισμό, στο αριστερό του γόνατο, από τον γιατρό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Στεφανουδάκη στην Ιντρεκλίνικ.

 

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, ήταν μια κοινή απόφαση του ιδίου του παίκτη, του προπονητικού και του ιατρικού επιτελείου, προκειμένου να δοθεί τέλος, σε ένα χρόνιο πρόβλημα, που αντιμετώπιζε ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε ενοχλήσεις.

Ετσι, επειδή η έναρξη του πρωταθλήματος της Football league καθυστερεί, ελήφθη η απόφαση να γίνει τώρα η επέμβαση του Μονιάκη, ώστε περίπου σε ένα μήνα, να είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

*Με προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη (7/9) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ.

*Την Παρασκευή στις 5μμ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα τελεστεί Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ειρηναίο.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 οφείλει να ευχαριστήσει επιχειρήσεις του Ηρακλείου, που προσφέρουν στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε την εταιρεία ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ και τον Κώστα Καζανάκη, για την προσφορά του σε εκτυπώσεις. Ευχαριστούμε την εταιρεία Κρητικός Φούρνος, αλλά και τα Κρεοπωλεία Αγγελάκης. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει να γνωρίζει τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας με κάθε τρόπο και να τις στηρίζει και αυτός με τη σειρά του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics