Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
30 Νοεμβρίου 2015

Με μεγάλες επιτυχίες ολοκληρώθηκε το κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στις εγκαταστάσεις Ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο που μας πέρασε. Ακόμη 2 μετάλλια στην φετινή συλλογή του ΘΗΣΕΑ και σπουδαίες εμφανίσεις περιείχε ο τελευταίος αγώνας στο Ξίφος Μονομαχίας και Σπάθης εφήβων-νεανίδων για το 2015.

Ο Καραπιδάκης Ιωάννης κατέκτησε την 2η θέση  και Τσακιράκης Θεόδωρος την 3η καταφέρνοντας  με σερί νικηφόρων αγώνων να φτάσουν στην τελική 4αδα όπου εκεί αγωνίστηκαν μεταξύ τους και βρήκε νικητή τον Καραπιδάκη με 15-14. όπου στην συνέχεια στον τελικό κατέκτησε την 2η θέση.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στο Ξίφος Μονομαχίας έχουν ως εξής:

Πανταζόγλου Νικόλαος 20ος

Πάσσαμ Φίλιππος 26ος

 και Ζερβάκης Κωνσταντίνος 50ος.

Στη σπάθη νεανίδων κατάφεραν και οι 3 αθλήτριες μας να προκριθούν άνετα στο επόμενο γύρο μετά από μεγάλες νίκες στους ομίλους.Εκεί στάθηκαν άτυχες καθώς αποκλείστηκαν στις λεπτομέριες για τη φάση των 16. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : Καραπιδάκη Ανθή 17η, 

Αρχαύλη Αθηνά 22η 

και Ζερβάκη Γεωργία 27η ήταν η τελική καταταξή τους.

Το Δ.Σ. επιθυμεί  να δώσει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και να ευχαριστήσει τις ΑΝΕΚ LINES για την βοήθειά τους στη μετακίνηση των αθλητών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics