Breaking News
07 Νοεμβρίου 2017

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-0) και στρέφουν την προσοχή τους, στο προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Γεντί Κουλέ (Κυριακή 12/11, 3μμ), που είναι και το πρώτο εντός έδρας για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league, μετά τις δυο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις που είχε σε Σέρρες και Καρδίτσα.

 

Το μήνυμα του Νίκου Παπαδόπουλου στους παίκτες του, αμέσως μετά το 0-0 στην Καρδίτσα ήταν σαφές. «Προχωράμε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Η αποστολή του ΟΦΗ με πτήση από τη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε τη Δευτέρα το πρωί στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, τη Δευτέρα το απόγευμα προπόνηση θα κάνουν μόνο οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Οι υπόλοιποι θα έχουν ρεπό.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα αξιολογήσει την κατάσταση του Μάρτος, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στην Καρδίτσα.

Την Τρίτη το πρωί με προπόνηση που θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics