Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
30 Δεκεμβρίου 2015

Μετά τους Παπατζίκο, Ευσταθίου και τον Τζέκο που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ από το υπάρχον ρόστερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος για τον Σαντιάγκο Βιγιαφάνε που μετράει μέρες πλέον στην κρητική ομάδα καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "tvsport.gr" ήδη τόσο ο παίκτης όσο και ο μάνατζερ του έχουν ειδοποιηθεί ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται για την συνέχεια του πρωταθλήματος και θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να λύσει το συμβόλαιο του. 

Ο Βιγιαφάνε πάντως δεν θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει από τον ΟΦΗ καθώς άλλοι δύο παίκτες είναι κοντά στην έξοδο τους από τους "ασπρόμαυρους". 

Ενδιαφέρον για Γουόρντεν 

Στο μεταξύ πέραν του Ντακόλ που αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ για την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, ακόμη ένας ξένος παίκτης με πολύ καλά στοιχεία από το πρωτάθλημα της Football League ενδιαφέρει την κρητική ομάδα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "tvsport.gr" πρόκειται για τον Έρικ Γουόρντεν που έχει αποχωρίσει από τον Ολυμπιακό Βόλου και ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο 23χρονος Γκανέζος επιθετικός που στην ομάδα του Βόλου είχε 12 συμμετοχές και 2 γκολ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή όσο και στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζει ο ΟΦΗ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. 

 

Άλλωστε αν και μόλις στα 23 του χρόνια ο Γουόρντεν βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στην Ελλάδα έχοντας επιτυχημένη παρουσία στην Football League με Φωκικό και Ηρακλή Ψαχνών ενώ μέχρι το καλοκαίρι ανήκε στον Λεβαδειακό. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics