Breaking News
24 Ιουλίου 2018

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό Νέων του πινγκ πονγκ, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

Στον τελικό της Κλουζ Ναπόκα (Ρουμανία) με τον Σουηδό Τρουλς Μέρεγκαρντ ο Σγουρόπουλος έκανε επική ανατροπή από το 1-3 σετ και επικράτησε με 4-3, διατηρώντας τον τίτλο του. Στα ημιτελικά είχε αποκλείσει με 4-1 σετ τον Ρώσο Μαξίμ Γκρέμπνεφ.

«Είμαι τόσο περήφανος για τη δεύτερη συνεχόμενη πρωτιά σε αυτό το αγώνισμα. Απλά δεν μπορώ να χαρώ όσο θα ήθελα το νέο τρόπαιο γιατί η χώρα μας περνάει σκληρή δοκιμασία με την τραγωδία από τις φονικές φωτιές. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και οι σκέψεις μας είναι και σε όσους επλήγησαν από την καταστροφή», υπογράμμισε ο Σγουρόπουλος.

Όσο για τον τελικό; «Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για μένα [...] Στο 1-3 δεν έχασα την πίστη μου, ενώ είχα σημαντική βοήθεια από τον προπονητή μου στο κομμάτι της τακτικής. Έμεινα ήρεμος και συνεχώς ανέβαζα την απόδοσή μου, όταν ο άλλος βιάστηκε κάπως στο 3-1 να τελειώσει το ματς κι έχασε ορισμένες εύκολες μπαλιές».

 
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics