Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2018

Τους αντιπάλους της στο δεύτερο προκριματικό στάδιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα μάθει η Ελλάδα.

 



Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/12) στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.), στο Λουξεμβούργο, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της β' προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στην οποία έχει προκριθεί η Ελλάδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18-19 Μαϊου και μετά από την κλήρωση θα σχηματιστούν πέντε νέα γκρουπ.

Από τα πέντε γκρουπ θα προκύψουν οι 10 ομάδες, που θα πάρουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για την τελική φάση. Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2019 θ’ αγωνιστούν στην τελική φάση στη Ναντ (Γαλλία) 24 ομάδες ανδρών και ισάριθμες γυναικών και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών είναι μέσα στις 14 ομάδες, που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, έπειτα από την πετυχημένη πορεία του στο στάδιο 1.

Το στάδιο 2 θα περιλαμβάνει τέσσερα γκρουπ των 3ων ομάδων κι ένα των 4ων. Για τα seeding της κλήρωσης υπολογίζονται οι θέσεις των χωρών αυτών στον τρέχοντα πίνακα αξιολόγησης ομαδικού, δηλαδή του Δεκεμβρίου.

Από την 3η θέση των ομίλων στο επίπεδο Α του σταδίου 1: Ρωσία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία, Σλοβενία και Αζερμπαϊτζάν

Από τους νικητές των ομίλων στο επίπεδο Β του σταδίου 1: Σλοβακία, Σερβία, Αγγλία, Τουρκία και Λιθουανία

Από τις 2ες ομάδες των ομίλων στο επίπεδο Β του σταδίου 1: Βέλγιο, Εσθονία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ισραήλ

Από τη στιγμή, που η Ελλάδα (νούμερο 71 αυτόν τον μήνα στο World Team Ranking) είναι 3η στη δική της λίστα, τότε προβλέπεται να πάει σε γκρουπ των 3ων ομάδων, ενώ σίγουρα αποφεύγει το 1ο φαβορί των αγώνων, που είναι η Ρωσία και θα τοποθετηθεί επικεφαλής στο 1ο γκρουπ. Επίσης, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει αντίπαλο την Αγγλία διότι τη συνάντησε στο πρώτο προκριματικό στάδιο.
Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics