Breaking News
20 Ιανουαρίου 2016

Σε μεγάλη ταλαιπωρία εξελίχθηκε για τον ΟΦΗ το παιχνίδι της Τετάρτης με το Ρούβα στη Γέργερη, καθώς λόγω ομίχλης και έλλειψης ορατότητας το παιχνίδι διεκόπη απο το διαιτητή στο 10ο λεπτό και θα συνεχιστεί στις 27 Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΗ.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή τoυ ΟΦΗ αναχώρησε άρον-άρον από το γήπεδο της Γέργερης , με προορισμό το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να γίνει προπόνηση, καθώς ο ΟΦΗ έχει μπροστά του την Κυριακή την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Εθνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Να σημειωθεί ότι πριν διακοπεί το παιχνίδι Ρούβας-ΟΦΗ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 6’ με τον Ξενικάκη. Ο διαιτητής Κρασαγάκης στο 10’ όμως αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, που δεν έπρεπε καν να έχει ξεκινήσει.
H αναμέτρηση θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη(27/1), από το σημείο που διεκόπη και με το ίδιο φύλλο αγώνα.
Ρούβας: Χωματάς, Συντιχάκης, Ξημεράκης, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, Μερτίρι, Ντούμος, Αμπνουραχμάνι, Μυλωνάς, Καστελιανάκης, Οικονομόπουλος.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Κοιλιάρας Δαμιανάκης, Ραπτάκης, Κιάσσος, Κουσίδης, Φραγκουλάκης, Σαχινίδης, Πόποβιτς, Μαρτσάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics