Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Ιανουαρίου 2016

Ο Νικος Νιόπλιας είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ όπως επιβεβαιώνεται από τη διοικούσα επιτροπή της Κρητικής ομάδας , η οποία στην ανακοίνωση της κάνει λόγο για προφορική συμφωνία με τον Κοζανίτη τεχνικό .

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ για το Νίκο Νιόπλια αναφέρει:

«Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το Νίκο Νιόπλια, προκειμένου ο 51χρονος προπονητής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε από την Πέμπτη (21/1) το πρωί την αναλυτική ενημέρωση που θέλει να έχει για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ. Παράλληλα ξεκίνησε ήδη, σε συνεργασία με τα στελέχη της ομάδας, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, του Ιανουαρίου.

Πάνω σε αυτό έγινε την Πέμπτη (21/1) το πρωί πολύωρη συνάντηση του Νίκου Νιόπλια με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Βλαστό.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.
Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία αυτήν την ώρα-αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ-είναι η νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ώστε να μείνει η ομάδα ζωντανή στο στόχο και να έχουν αξία όλες οι κινήσεις που κάνει αυτό το διάστημα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics