Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
25 Ιανουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων στο Ξίφος Μονομαχίας και στη Σπάθη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο  Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πιστός στα ραντεβού του έλαβε μέρος με 12 αθλητές και έδειξε για άλλη μια φορά με την εμφάνιση και το ήθος των αθλητών του ότι γίνεται σωστή δουλειά στην προπόνηση.

Αναλυτικά ακολουθούν τα αποτελέσματα.

Στα ατομικά(Σπάθη):

Μελισσείδης Αλέξανδρος 5ος,

Πάσσαμ Ιάσονας 10ος,

Πολυχρονάκης Ιωάννης 24ος,

Τζωρτζουλάκης Γεώργιος 40ος,

Μαμέλης Μιχαήλ 41ος,

Νικολόπουλος Νικολό 44ος και Δρακάκης Γεώργιος 59ος.

Στα ατομικά(Στο ξίφος μονομαχίας):

Μελαμπιανάκη Ελένη 16η

Παπαδοπούλου Μάγια 41η,

Τζωρτζάκης Πέτρος 21ος,

Δασκαλάκης Στυλιανός 52ος και Σύρμος Μιχαήλ 55ος. 

Ο σύλλογός μας έλαβε μέρος και στα ομαδικά όπου στην Σπάθη παμπαίδων έπειτα από σερί νικηφόρων αγώνων κατέκτησε την 5η θέση, χάνοντας την είσοδο στην 4αδα στις λεπτομέρειες. Στο Ξίφος Μονομαχίας παμπαίδων η ομάδα μας  έλαβε την 8η πραγματοποιώντας μια πολύ αξιόλογη εμφάνιση. 

Το Δ.Σ. θέλει να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου και να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους" αφανείς ήρωες " που δεν είναι άλλοι από τους γονείς για την στήριξή τους, καθώς  και τις  ΑΝΕΚ LINES για την υποστήριξη στις μετακινήσεις των αθλητών. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics