Breaking News
28 Αυγούστου 2019

Επαγγελματικό συμβόλαιο 2 χρόνων υπέγραψε με τον ΟΦΗ ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, Μανώλης Περδίκης.

 

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, Μανώλης Περδίκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

ADVERTISING

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Μανώλης Περδίκης, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2 ετών, με την ομάδα μας.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του ΟΦΗ ως το καλοκαίρι του 2021, αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας την προηγούμενη διετία.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μανώλης Περδίκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

«Είμαι περήφανος και χαίρομαι που αγωνίζομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με βοήθησαν τόσο στο Λίντο, όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο, όσο και στον ΟΦΗ, για να πετύχω τον στόχο μου.

Θα δουλέψω σκληρά και εύχομαι να κάνω υπερήφανους όσους με πίστεψαν στον ΟΦΗ.

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics