Breaking News
24 Οκτωβρίου 2019

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης είναι ο MVP για τον μήνα Σεπτέμβριο μέσω της ψηφοφορίας που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, συγκεντρώνοντας το 39,1% των ψήφων.

Ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Cosmos Sport, Λευτέρης Τσικνάκης, παρέδωσε το βραβείο του MVP στον άσο της κρητικής ομάδας. Εκείνος με τη σειρά του, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη βράβευση του, για το ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό και για τον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη. Λίγο μετά τη βράβευση του Τσιλιανίδη, ο Αντώνης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ήταν ο νικητής της κλήρωσης της ΠΑΕ μεταξύ των φιλάθλων που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, παρέλαβε τις δύο προσκλήσεις που κέρδισε από τα χέρια του MVP και θα παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ξάνθη από την Θύρα 8 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης». Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τσιλιανίδη:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics