Breaking News
26 Οκτωβρίου 2019

Ο ΟΦΗ δικαιολόγησε και απέναντι στην Ξάνθη, τον τίτλο της έκπληξης του εφετινού πρωταθλήματος.

Οι Κρήτες, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και ένα χαμένο πέναλτι, επικράτησε 2-0 του ακριτικού συγκροτήματος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο 22`ο λεπτό ο Βάτσιος, είδε πέναλτι στο χέρι του Κοβάσεβιτς και αφού συμβολεύτηκε και το VAR υπέδειξη την εσχάτη των ποινών. Ο Ναμπί το εκτέλεσε και ο Άμπαντ απέκρουσ. Με την έναρξη του β` ημιχρόνου (47`), ο Φιγκεϊρέντο, μετά τη «μαγική» πάσα του Ναμπί, βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έφυγε αριστερά και με συρτό σουτ σκόραρε (1-0). Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Νέιρα έβγαλε μόνο τον Σεμέντο από αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ ο Πορτογάλος σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Ξάνθη στο 95` είχε δοκάρι μετά την καρφωτή κεφαλιά του Ρενέγια.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics