Breaking News
27 Οκτωβρίου 2019

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του δεν αποπροσανατολίζεται και δεν κοιτάει τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν αλλά βλέπει κάθε ματς ξεχωριστά.



Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, είδε την ομάδα του να κερδίζει την Ξάνθη με 2-0, να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Έλληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας:

"Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κερδίσαμε δίκαια ένα δύσκολο αντίπαλο, μια δυσκολο κατάβλητη ομάδα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν και την απόδοση που έπιασαν. Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσει η ξεκούραση και από αύριο η προετοιμασία για μια ωραία πρόκληση με το θεσμό του Κυπέλλου που θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε".

Τι δεν σας άρεσε από την ομάδα του ΟΦΗ;

"Συνήθως κοιτάω τα θετικά από την ομάδα μας. Καταρχήν παίζει και ο αντίπαλος και μιλάμε για μια ομάδα δύσκολη που στα τελευταία λεπτά αποφάσισε να παίξει ένας εναντίον ενός στην άμυνα. Νομίζω ότι στα τελευταία λεπτά δεν είχαμε τις καλύτερες επιλογές για να πάμε τη μπάλα στο δικό τους επιθετικό τρίτο. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας έστω και με λίγο παραπάνω ρίσκο και όλα καλά".

Μήπως πρέπει η ομάδα να παίζει εξυπνότερα και κυνικά σε κάποια σημεία;

"Ότι αποτέλεσμα και να ερχόταν η προσπάθεια είναι προσπάθεια. Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη πίστη και εμπιστοσύνη να σπάσουμε την πίεση του αντιπάλου".

Ο ΟΦΗ είναι στην 3η θέση μπορεί να κρατηθεί στην πρώτη εξάδα;

"Θα σας μιλήσω με μεγάλη ειλικρίνεια όπως το κάνω από την πρώτη μέρα. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για το τι θα γίνει τον Μάιο αν δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, είναι κάτι που στην ομάδα μας δεν υπάρχει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να περάσει το σήμερα και αύριο να βελτιωθούμε. Επειδή ήρθαν λίγο γρήγορα κάποια πράγματα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό στη ζωή είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι ωραίες στιγμές παρά δύσκολες. Για αυτό πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Οι ποδοσφαιριστές αυτό το μήνυμα το λαμβάνουν κάθε μέρα".

Σε αυτά τα τέσσερα ματς που έχει παίξει στο Ηράκλειο ήταν τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια, χτίζει και χαρακτήρα;

"Σίγουρα η απόδοση είναι αυτή που πρέπει να μας κάνει να νοιώθουμε δυνατοί σαν ομάδα και μετά η νίκη. Η απόδοση μας πρέπει να είναι καλύτερη. Είμαστε χαρούμενοι που μέσα στο σπίτι μας έχουμε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες αλλά είμαστε περισσότερο χαρούμενοι με την απόδοση μας".

Ήταν σημαντικό που η ομάδα για πρώτη φορά δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ;

"Σίγουρα είναι καλύτερο να μην κυνηγάς το σκορ αλλά το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα οπότε πρέπει μέχρι τέλους να κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος θα ξέρουμε τι έχουμε καταφέρει".

Ήταν άγχος το γεγονός πως στο τέλος οι παίκτες δεν είχαν τη σωστή αντίδραση επιθετικά;

"Να προσμετράμε πάντα πως παίζει και μια δύσκολη ομάδα απέναντι μας. Κάναμε δεκαέξι τελικές απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και είναι λογικό και ο αντίπαλος να κάνει την προσπάθεια του. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε καλύτερα και θα το δούμε μέσα από τις αναλύσεις. Είπα και πριν πως δεν βρήκαμε τις κατάλληλες θέσεις και δεν είχαμε τη σκέψη να επιτεθούμε. Είναι νορμάλ να συμβεί και αυτό, οι παίκτες είναι άνθρωποι. Δεκαέξι τελικές απέναντι στην Ξάνθη και 60-40 κατοχή μπάλας δεν είναι εύκολο. Ένας αντίπαλος που βρισκόταν στην 3η θέση και έχει κερδίσει σε δύσκολες έδρες".

Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τη συμπεριφορά του κόσμου του ΟΦΗ;

"Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας είναι εκπληκτική. Ο πολιτισμός που έχουμε δείξει είναι τρομερός. Θα πρέπει να τον βελτιώσουμε, αν υπάρχει κάποια στιγμή μια μεμονωμένη αντίδραση οι διπλανοί μπορούν να βοηθήσουν και εν κατακλείδι τον ευχαριστούμε πολύ και ο σεβασμός προς τον κόσμο μας είναι τεράστιος".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου τι περιμένετε την Τετάρτη;

"Έχουμε στοιχεία για τον αντίπαλο από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για αυτόν".

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου στο VIDEO που ακολουθεί μετά το 7:30:
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics