Breaking News
01 Νοεμβρίου 2019

Διεθνής αναγνώριση για τον ΟΦΗ που εντυπωσιάζει με την εφετινή του πορεία. Η κορυφαία εφημερίδα της Ισπανίας, AS, έκανε αφιέρωμα στις ομάδες που την τρέχουσα σεζόν εντυπωσιάζουν στα πρωταθλήματά τους και σε αυτές βρίσκεται και η κρητική ομάδα.

 

Στο ρεπορταζ αναφέρεται τι κάνει ο ΟΦΗ εφέτος, αλλά και που τερμάτισε πέρυσι. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζει «επαναστάτη»: Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία πριν από δύο χρόνια και πέρυσι τερμάτισε 13ος. Σε αυτό το πρωτάθλημα είναι τρίτος, πίσω μόνο από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει κι άλλες ομάδες που κάνουν την έκπληξη εφέτος και «σπάνε» τα καθιερωμένα. Πρόκειται για την πορτογαλική Φαμαλικάο που είναι 2η πίσω από την Πόρτο, την τρομερή Αταλάντα που συνεχίζει και εφέτος την εξαιρετική της πορεία, τη Λέστερ που πρόσφατα εντυπωσίασε με το 9-0 επί της Σαουθάμπτον, την τουρκική Αλάνιασπορ των Σιώπη, Μπακασέτα, Τζαβέλλα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, τη γαλλική Ναντ και τη γερμανική Φράιμπουργκ που είναι στην τρίτη θέση στην Bundesliga. Φυσικά, το αφιέρωμα έχει και την Γρανάδα που στην εφετινή Primera Division είναι η μεγάλη έκπληξη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics