Breaking News
30 Ιανουαρίου 2020

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ (1/2, 17:15) προετοιμάζεται ο ΟΦΗ με την παρουσία του Νίκου Μαρινάκη στο κρίσιμο ματς να κρίνεται την τελευταία στιγμή.


Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (30/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ (1/2, 17:15).

Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Ο Βαγιέμπα Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας και ασκήσεις μεταβιβάσεων με τελειώματα φάσεων.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (31/1), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics