Breaking News
09 Μαΐου 2020

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από το μεγάλο διάστημα απουσίας, εξαιτίας της καραντίνας. Οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας, έφτιαξαν ένα καταπληκτικό βίντεο, εν  όψει της επιστροφής!

 

Το πρότζεκτ του ΟΦΗ που ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, συνεχίζεται και οι άνθρωποι του ΟΦΗ το δείχνουν στην πράξη! 

"Συνεχίζουμε... Όλοι μαζί, μια οικογένεια" 
Ο ΟΦΗ είναι εδώ, έτοιμος για να επιστρέψει σε δράση και να συνεχίσει το project του. Η διοίκηση, τα στελέχη, οι υπάλληλοι και φυσικά το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας παραμένει στις επάλξεις και ανυπομονεί για την επιστροφή στα γήπεδα.
Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης):
Ηλίας Πουρσανίδης, Θεανώ Ρασούλη, Γιάννης Σαμαράς, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Μανώλης Βογιατζάκης, Γιώργος Σαμαράς, Παύλος Αδάμος, Νίκος Νιόπλιας, Γρηγόρης Τσινός, Μιχάλης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Σίμος, Περικλής Παπαπαναγής, Αντώνης Χρονάκης, Ειρήνη Καραμηνά, Νώντας Καργάκης, Νίκος Αποστολάκης, Μένια Σιδεράκη, Ρωσσέτος Κόλλιας, Λευτέρης Αποστολάκης, Ιάσονας Παπαστεφανάκης, Μανώλης Βασιλάκης.
Παραγωγή: Τμήμα Επικοινωνίας ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics