Breaking News
15 Αυγούστου 2020

Ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την Μπόκα Τζούνιορς του 24χρονου Αργεντινού κεντρικού μέσου, Φράνκο Κριστάλδο.

 

Όπως αποκάλυψε η Ole η ομάδα του Ηρακλείου θέλει τον 24χρονο κεντρικό μέσο (1,75 μ.) της Μπόκα Τζούνιορς, Φράνκο Κριστάλδο.

Από την ομάδα του Μπουένος Άιρες υοπστηρίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή υποψηφιότητα για την παραχώρηση του Νοτιοαμερικανού με τη μορφή δανεισμού. Ο Κριστάλδο γεννήθηκε στο Μορόν και είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Μπόκα.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Έλτσε, Ράγιο, Ντεφένσα Χουστίσια, Σαν Μαρτίν και Σεντράλ Κόρδοβα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 17 ματς της αργεντίνικης Superliga. Δείτε video με τις καλύτερες στιγμές του:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics