Breaking News
29 Αυγούστου 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών, θα αναμετρηθούν η ΓΕΚ με τον Βύρωνα.

 


Ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 17:00 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο θεσμός του κυπέλλου και ο τίτλος είναι ο 2ος στην τάξη, μετά αυτό του πρωταθλητή και τόσο ο Βύρωνας όσο και η ΓΕΚ θέλουν να τον κατακτήσουν. Να σημειώσουμε ότι στην ημιτελική φάση η ΓΕΚ απέκλεισε το Δέκαθλο ενώ ο Βύρωνας στάθηκε τυχερός στην κλήρωση και πέρασε χωρίς αγώνα.

Στο ματς του Σαββάτου 29/8 θα έλθει από την Αθήνα ο πρέσβης του Πακιστάν για να δει το ματς, αλλά και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Κράτσα, που θα κάνουν και τις απονομές τόσο στον κυπελλούχο όσο και στον καλύτερο παίκτη.

Μιλήσαμε το απόγευμα της Παρασκευής με τον πρόεδρο της ΕΛΟΚ κ. Α. Νικήτα για το ματς και μας είπε χαρακτηριστικά: «Θα παίξουν στον τελικό δυο από τις καλύτερες ομάδες η ΓΕΚ και ο Βύρωνας. Ευελπιστούμε να δούμε ένα πολύ καλό παιγνίδι, ενώ είναι τιμή μας που ζήτησε να δει το ματς ο πρέσβης του Πακιστάν και θα είναι στο γήπεδο, όπως και η Περιφερειάρχης. Στο τέλος θα δώσουν το κύπελλο στο νικητή και αναμνηστική πλακέτα στον καλύτερο αθλητή του ματς».

Όμως θα πρέπει να σταθούμε στο «κρύο» γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και που ελάχιστοι φίλοι του αθλήματος θα τον δουν. Πολλές φορές λέμε ότι το γήπεδο της Κάτω Πλατείας θα έπρεπε να διαμορφώνεται έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει ένα ματς με την αίγλη του τελικού. Είναι ένας ιστορικός χώρος για το κρίκετ όπου για τα περισσότερα χρόνια φιλοξενούσε ματς, ενώ ήταν και η αιτία πολλά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Σίγουρα οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές, αλλά πάντα το γήπεδο της Κ. Πλατείας θα μας θυμίζει το λόγο που εκτός από τους κερκυραίους, δεκάδες ή μάλλον εκατοντάδες ομάδες από το εξωτερικό (κυρίως Βρετανικές) λάτρευαν να παίζουν εκεί, ερχόταν αρχικά μόνο για τέτοια ματς, αλλά παράλληλα έβλεπαν και μαγευόταν από το νησί μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
enimerosi.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics