Breaking News
15 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Νοτιοαφρικανός flyhalf Αντρέ Πόλαρντ θα μείνει για μήνες εκτός δράσης μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη αγωνιζόμενος με τη γαλλική ομάδα της Μονπελιέ για το Top14


Γιώργος Αυγερινάκης 

Ο κάτοχος του τίτλου στο παγκόσμιο κύπελλο του 2019, Αντρέ Πόλαρντ βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο στην ήττα της Μονπελιέ με 41-17 από τη Racing 92 και οι εξετάσεις αποκάλυψαν το μέγεθος του τραυματισμού του. «Ο σύλλογος επιβεβαιώνει την πολύμηνη απουσία του Αντρέ Πόλαρντ που υπέστη ρήξη χιαστών. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», αναφέρει η ανακοίνωση της Μονπελιέ.

Αυτό σημαίνει ότι οι Springboks χάνουν την πρώτη τους επιλογή στη θέση του flyhalf για το Rugby Championship που θα διεξαχθεί στην Αυστραλία την περίοδο 7 Νοεμβρίου – 12 Δεκεμβρίου και θα επηρεαστεί και ο χρόνος προετοιμασίας του για την περιοδεία των British and Irish Lions στη Νότια Αφρική τον Ιούλιο του 2021.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Πολαρντ μένει εκτός δράσης με σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο καθώς για τον ίδιο λόγο είχε χάσει όλο το 2016.

https://youtu.be/GTZRAZ5dYJA?t=5
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics