Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2020

H διοργάνωση αναβάλλεται μέχρι το Φεβρουάριο του 2021 με την ελπίδα ότι οι αυστηροί έλεγχοι για τον κορονοϊό θα χαλαρώσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης 
 
Το αυστραλιανό PGA Championship είχε οριστεί να διεξαχθεί στο Γκολντ Κόουστ το Δεκέμβριο αλλά οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι πήραν τη δύσκολη απόφαση να το μεταθέσουν για το διάστημα 18-21 Φεβρουαρίου μετά τη διαβούλευση με την κυβέρνηση και τους μετόχους. «Ερευνήσαμε διάφορα περιοριστικά μέτρα για να είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή το Δεκέμβριο, βάζοντας τους παίκτες σε μία φούσκα και να αγωνιστούν ενώ θα έχουν περάσει μία περίοδο αυστηρής καραντίνας», είπε ο διευθυντής των τουρνουά στο PGA Tour της Αυστραλασίας, Νικ Ντάστι προσθέτοντας ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί το Δεκέμβριο ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί. «Την ίδια στιγμή θα καθορίσουμε το αν το τουρνουά θα προχωρήσει το Φεβρουάριο ή ως έσχατη λύση θα το ματαιώσουμε», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής του PGA Αυστραλίας Γκάβιν Κέρκμαν.

Το Κουίνσλαντ μετρά ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες αλλά παραμένει κλειστό για πολλά άλλη μέρη της χώρας για να περιορίσει τον κίνδυνο εξάπλωσης. Τα αυστηρά μέτρα εισόδου στην Αυστραλία επίσης αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο για τους παίκτες από το εξωτερικό να πάνε και να αγωνιστούν. Οι διοργανωτές είπαν ότι σχεδιάζουν να προχωρήσουν δύο φορές στη διεξαγωγή του τουρνουά το 2021.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί εκείνη της αναβολής του αυστραλιανού όπεν τον περασμένο Ιούλιο που αποτελεί το παλαιότερο και πιο σημαντικό τουρνουά γκολφ, για τις αρχές της επόμενης χρονιάς. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμα καταλήξει σε ημερομηνία, αρχικά θα διεξαγόταν πάντως στο Kingston Heath Golf Club της Μελβούρνης στα τέλη του 2020.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics