Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο προπονητής των νησιών Φίτζι, Βερν Κότερ, ανακοίνωσε το επιτελείο που θα τον πλαισιώσει για τα φετινά ματς στην Ευρώπη με τον προπονητή επιθετικών των Canterbury Crusaders, Τζέισον Ράιαν να εντάσσεται στο γκρουπ που ήδη ανήκουν οι επίσης Νεοζηλανδοί Ντάριλ Γκίμπσον και Γκλεν Τζάκσον και ο Σκοτσέζος Ρίτσαρντ Γκρέι


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης  
Ανακοίνωσε το επιτελείο του ο Κότερ
Ο Νεοζηλανδός Κότερ, ο οποίος ήταν ο τεχνικός της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Σκοτίας από το 2014 έως το 2017 και πέρασε πάνω από μία δεκαετία από τους γαλλικούς πάγκους, αντικατέστησε τον Τζον ΜακΚι μετά το παγκόσμιο κύπελλο της περασμένης χρονιάς.

Ο Τζάκσον, που πέρασε εννέα χρόνια ως διαιτητής μετά από μία μακρά επαγγελματική καριέρα ως παίκτης σε Νέα Ζηλανδία και Αγγλία, θα βοηθήσει τους παίκτες στον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται τις καταστάσεις με τους διαιτητές. Ο πρώην μέσος των All Blacks, ο Γκίμπσον, που ήταν προπονητής στους Waratahs της Νέας Νότιας Ουαλίας από το 2016 έως το 2019, θα είναι ο προπονητής των αμυντικών ενώ ο Γκρέι, που δούλεψε με τον Κότερ σε Σκοτία και Γαλλία έχει συγκεκριμένο ρόλο γύρω από το breakdown.

Τα Φίτζι θα αντιμετωπίσουν τη Γαλλία στις 15 Νοεμβρίου, την Ιταλία στις 21 Νοεμβρίου, την Σκωτία στις 28 Νοεμβρίου και την επόμενη εβδομάδα θα δώσουν ακόμη ένα ματς απέναντι σε Αγγλία, Ουαλία, Ιρλανδία ή Γεωργία.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics