Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο πλήγμα για την ιππασία καθώς το London Olympia Horse Show δεν θα διεξαχθεί φέτος


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης 
Ματαιώθηκε το London Olympia Show
Η διοργάνωση αποτελεί μέρος του παγκοσμίου κυπέλλου για την υπερπήδηση και τη δεξιοτεχνία και θα είναι μία μεγάλη απώλεια στο καλεντάρι της διεθνούς ομοσπονδίας. Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να πλήττει την ιππασία. Την περασμένη εβδομάδα ο αγώνας υπερπήδησης στο Άμστερνταμ ματαιώθηκε και αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το ίδιο θα συμβεί με τη διοργάνωση του Λονδίνου. Η οργανωτική επιτροπή του Olympia ανακοίνωσε ότι με μεγάλη θλίψη πήρε την απόφαση να ματαιώσει το φετινό τουρνουά.

Τα κρούσματα κορονοϊού ακολουθούν ανοδική πορεία και μαζί ανεβαίνει και ο κίνδυνος εξάπλωσης της μόλυνσης. Οι διοργανωτές δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο το πρόβλημα από υγειονομικής πλευράς αλλά και το υψηλό κόστος για τους κλειστούς αγωνιστικούς χώρους ενώ το πιο πιθανό θα ήταν να μην υπάρχει κοινό ή στην καλύτερη περίπτωση κάποιοι ελάχιστοι θεατές.

Στόχος είναι να διεξαχθεί η 50η επετειακή έκδοση το 2021 με το London International Horse Show να έχει ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία για την περίοδο 15 – 20 Δεκεμβρίου.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics