Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2020

Η Κυριακή θα είναι συνολικά μια καλύτερη ημέρα καιρικά για τη χώρα μας με πλήρη βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η Κρήτη, στην οποία θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση μες την ημέρα. Παράλληλα θα επικρατήσουν ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Με καλές καιρικές συνθήκες γενικά θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 10 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες παροδικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 15 έως 29 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιές συννεφιά μόνο νωρίς το πρωί.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 11 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 18 έως 26 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπική συννεφιά. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί έως 7 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 12 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics