Breaking News
20 Σεπτεμβρίου 2020

Με δεκάδες χαμόγελα ολοκληρώθηκαν τα προπονητικά καμπ τραμπολίνο Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων – Παγκορασίδων), για αθλητές-αθλήτριες με έτος γέννησης μεταξύ 2008-2010, τα οποία διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Συνολικά 22 νεαροί αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν στα προπονητικά καμπ, που πραγματοποιήθηκαν σε δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα, στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά στην Αθήνα (12-13 Σεπτεμβρίου) και στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη (19-20 Σεπτεμβρίου).

Υπεύθυνοι του προπονητικού καμπ ήταν στην Αθήνα ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ε.Γ.Ο. Βαγγέλης Κολοζάκης και το μέλος της Τ.Ε. Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας Ουρανία Ρούτση, ενώ στη Θεσσαλονίκη την τεχνική ευθύνη είχε επίσης η κυρία Ρούτση μαζί με τη Βιβή Ζαφειρίου, επίσης μέλος της Τ.Ε. Τραμπολίνο.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics