Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2020


Ο διευθυντής της διοργάνωσης στη Γιουρμάλα της Λετονίας έσωσε την παρτίδα - Νορβηγοί και Ελβετίδες τα χρυσά μετάλλια


Κώστας Ασημακόπουλος by Κώστας Ασημακόπουλος  
Ένας Έλληνας έσωσε το Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ
Μπορεί η κακοκαιρία να τα έκανε… θάλασσα στην εγκατάσταση του μπιτς βόλεϊ στη Γιουρμάλα της Λετονίας που φιλοξενούσε το τουρνουά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, όμως, οι διοργανωτές έδειξαν άριστα αντανακλαστικά και όχι μόνο έσωσαν την παρτίδα αλλά έκλεισαν το τουρνουά με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά αφήνοντας τελευταία την καλύτερη εντύπωση.

Η CEV ως διοργανώτρια αρχή χρωστάει πολλά στον Έλληνα διευθυντή της διοργάνωσης Γιώργο Γκαγκάλη ο οποίος επιστράτευσε όλη του την εμπειρία από αντίστοιχες αναποδιές σε τουρνουά στην Ελλάδα και παρακάμπτοντας πολλές φορές τα πρωτόκολλα των Ευρωπαίων κατάφερε να δώσει λύσεις δίνοντας την ευκαιρία στη διοργάνωση να ανακάμψει σε χρόνο ρεκόρ μετά τις καταστροφές που έγιναν στις υποδομές από την κακοκαιρία.

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής η θάλασσα «φούσκωσε» και κατέστρεψε τη μισή εγκατάσταση αλλά η Λετονοί υπό την καθοδήγηση του Εβρίτη Γιώργου Γκάγκαλη κατάφεραν να δώσουν λύσεις και η εγκατάσταση να γίνει πάλι λειτουργική σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρξουν αναβολές ή μετακινήσεις γηπέδων.

Τελικά οι Νορβηγοί Μολ, Σόρουμ που ήταν και το μεγάλο φαβορί πήραν το χρυσό μετάλλιο καθώς στον τελικό νίκησαν τους Ρώσους Κρασίλνικοφ, Στογιανόφσκι με 2-0 (21-19, 21-15). Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Ιταλοί Νικολάι, Λούπο που νίκησαν στο μικρό τελικό τους Ρώσους Λιάμιν, Μίσκιν με 2-0 (17-21, 23-21, 15-12).

Στις γυναίκες οι Ελβετίδες Χέιντριχ, Βέργκε Ντεπρέ πήραν τον τίτλο μετά από συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στον πόντο καθώς επικράτησαν με 2-1 (18-21, 21-14, 18-16) των Γερμανίδων Μπέρενς, Τίλμαν. Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Ρωσίδες Μακρογκούζοβα, Κολομίνα που νίκησαν 2-0 (25-23, 21-18) τις Τσέχες Ερμάνοβα, Σλούκοβα.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics