Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2020

Η διεθνής ομοσπονδία ιππασίας αποφάσισε να ματαιώσει τη διοργάνωση του 2021 όταν ανακοινώθηκε η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για φέτος, προκαλώντας ταραχή σε ιππείς και εθνικές ομοσπονδίες


Γιώργος Αυγερινάκης by Γιώργος Αυγερινάκης 
Υπαρκτές οι πιθανότητες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Τώρα, η FEI αποφάσισε να το σκεφτεί ξανά. Το αν θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021 ή όχι θα κριθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2021, όπως αποφάσισε η διεθνής ομοσπονδία στις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι η ελπίδα υπάρχει αν και αρχικά η διοργάνωση που είχε οριστεί να διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα 23 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου, πολύ κοντά στη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είχε ματαιωθεί.

Οι εθνικές ομοσπονδίες και τα μεγάλα ονόματα του χώρου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση ζητώντας να συζητηθεί η ιδέα διεξαγωγής της διοργάνωσης σε άλλο μέρος και σε διαφορετική ημερομηνία. Η πίεση ήταν αρκετή ώστε η διεθνής ομοσπονδία να ανταποκριθεί και να ζητήσει μία πρόταση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος, την EEF. Μετά την συνάντηση των δύο πλευρών στις 10 Σεπτεμβρίου η FEI ανακοίνωσε ότι θα λάβει την οριστική της απόφαση στα τέλη Οκτωβρίου.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics