Breaking News
01 Οκτωβρίου 2020

Λόγω ελλιπούς προετοιμασίας
Γιάννης Κορακής by Γιάννης Κορακής  


Αναβάλλεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ και κατηγοριών

Το ενοποιημένο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων ΟΠΕΝ και Κατηγοριών Α’, Β’, Γ’, Δ’, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί 15-18 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, αναβάλλεται.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ, η αναβολή έγινε λόγω μη έγκαιρης προετοιμασίας των αθλητών / τριών, στο κλειστό Καταδυτήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που παρέμεινε κλειστό για εργασίες συντήρησης του, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν το τρίτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων έχει “ταλαιπωρηθεί” ιδιαίτερα, καθώς είχε οριστεί αρχικά τον Αύγουστο, αλλά λόγω μικρής συμμετοχής σωματείων μεταφέρθηκε μαζί με τα πρωταθλήματα κατηγοριών για 15-18/10, αλλά και πάλι πάει πίσω.

sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics