Breaking News
01 Οκτωβρίου 2020


Η παραλλαγή του μπέιζμπολ που προσπαθεί να κλέψει λίγη από τη λάμψη του αθλήματος, κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές



Ραγδαία η ανάπτυξη του Baseball5 στην Ασία (vid)

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπέιζμπολ (WBSC) είναι αισιόδοξη πως η ανάπτυξη του Baseball5 στην Ασία θα συμβάλει στην εξάπλωση του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Baseball5 είναι μια παραλλαγή του μπέιζμπολ. Υπάρχουν πέντε παίκτες σε κάθε ομάδα και κάθε ομάδα έχει πέντε περιόδους (innings). Ως παιχνίδι είναι γρηγορότερο, πιο εύκολο να διεξαχθεί αφού απαιτείται μικρότερος χώρος. Επιπλέον, αντί για ρόπαλο ο παίκτης χτυπά το μπαλάκι με την παλάμη ή τη γροθιά.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Μπέιζμπολ Σόφτμπολ πρότεινε το παιχνίδι το 2018.

Η WBSC γνωστοποίησε πως έγιναν συζητήσεις με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ της Ασίας και Σόφτμπολ Ασίας.

Όταν επιτραπεί η συνέχιση των διεθνών διοργανώσεων, τότε θα διεξαχθούν και τα προκριματικά του πρώτου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Baseball5.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο του αθλήματος που προσπαθεί να… κλέψει λίγη από τη λάμψη του μπέιζμπολ:
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics