Breaking News
01 Οκτωβρίου 2020

Ταχύτατη κούρσα, με τον Λιβάγια να κάνει ωραία κάθετη πάσα, ο Καρίμ να παίρνει την μονομαχία από τον Γκιλαβογκί να μπαίνει στην περιοχή, να δείχνει πως αρχικά χάνει τον έλεγχο αλλά στη συνέχεια να κάνει ωραίο διαγώνιο τελείωμα και να αφήνει άγαλμα τον Πέρβαν για το 2-1

Σιμόες και Ανσαριφάντ οι χρυσοί σκόρερ της «Ένωσης»
Με μία ιστορική ανατροπή η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 της Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Η «Ένωση» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με τέρμα του Μεχμέντι, γύρισε το ματς στην επανάληψη και με γκολ των Σιμόες (64') και Ανσαριφάντ στις καθυστερήσεις (94΄), πήρε την σπουδαία πρόκριση επί των Γερμανών.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Καρέρα έχασε πέναλτι στο 18', όταν την εκτέλεση του Μάνταλου, απέκρουσε ο Πέρβαν.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Γκαρσία (81' Μαχαίρας), Μάνταλος (62' Λιβάια), Ολιβέιρα (87' Ανσαριφάρντ).
Βόλφσμπουργκ: Πέρβαν, Πάουλο Οτάβιο, Γκιλαβογκί, Λακρουά, Ρουσιγιόν, Άρνολντ, Σλάγκερ (60' Γκέρχαρντ), Μπρέκαλο (79' Μπιάλεκ), Μεχμέντι, Στέφεν, Βέγκχορστ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics