Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Το ελληνικό πλήρωμα βρίσκεται στη 12η θέση της γενικής μετά το τέλος της τρίτης ημέρας του πρωταθλήματος



Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νάκρα17: Κερδίζουν έδαφος Παπαδοπούλου- Πασχαλίδης (vid)

Καλή εμφάνιση πραγματοποιούν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης και Μυρτώ Παπαδοπούλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νάκρα17 που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αυστρία.

Το ελληνικό πλήρωμα ξεκίνησε εξαιρετικά τερματίζοντας στην 6η θέση μετά το τέλος της πρώτης ιστιοδρομίας, ενώ στη συνέχεια κατέλαβε κατά σειρά την 20η, 17η και 18η θέση στις κούρσες 3,4 και 5 αντίστοιχα.

Η καλύτερη παρουσία του ελληνικού διδύμου για την ώρα στον αγώνα ήταν αναμφίβολα η 5η και 7η ιστιοδρομία στις οποίες τερμάτισαν δεύτεροι και πρώτοι αντίστοιχα, «πετώντας» την 26η θέση από την 6η κούρσα.

Πασχαλίδης και Παπαδοπούλου μετά από επτά ιστιοδρομίες βρίσκονται στην 12η θέση με 64 βαθμούς.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα 49er συμμετέχουν 55 σκάφη κι έχουν γίνει 6 κούρσες. Οι Πέτρος Κωνσταντινίδης – Ευάγγελος Δολιανίτης είναι 52οι με 106 βαθμούς.

Και οι δύο αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (4/10).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της τρίτης ημέρας:
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics