Breaking News
03 Οκτωβρίου 2020

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το Σαββατοκύριακο θα είναι η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί νοτιάδες στο Ιόνιο και η αυξημένη υγρασία.

Κορύφωση του κύματος ζέστης περιμένουμε την Δευτέρα με καλοκαιρινές θερμοκρασίες που θα φτάσουν πιθανώς και τους 35 βαθμούς. Σταδιακή πτώση θα σημειωθεί την Τρίτη στα δυτικά και την Τετάρτη στην υπόλοιπη χώρα συνοδεία κάποιων τοπικών βροχών.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία από 11 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή ηλιοφάνεια με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και το θερμόμετρο από 15 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά ηλιοφάνεια με πιθανές πρωινές τοπικές ομίχλες και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Πάτρα, αραιή συννεφιά πιο πυκνή τις πρωινές ώρες.

Στην Πελοπόννησο, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και αρκετή σκόνη. Ο υδράργυρος από 13 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες αραιές νεφώσεις με σκόνη στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι δυτικοί στα νότια, νοτιάδες στα υπόλοιπα έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Ο υδράργυρος από 14 έως 30 βαθμούς.

Στην Αττική, αραιή συννεφιά κατά διαστήματα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics