Breaking News
03 Οκτωβρίου 2020

Ο κάτοχος του τίτλου Σεμπαστιάν Μουνιόζ επέστρεψε με τέσσερα διαδοχικά birdies στις τελευταίες εννέα τρύπες και είναι ένας από τους τέσσερις πρωτοπόρους στη γενική μετά τον πρώτο γύρο


Sanderson Farms Championship: Τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Ο Κολομβιανός Μουνιόζ είχε επίδοση 8-under par 64 στο Τζάκσον του Μισισίπι όπως και η τριάδα των Αμερικανών Κέβιν Τσάπελ, Τσάρλι Χόφμαν και Τζίμι Γουόκερ, με τον τελευταίο να έχει κατακτήσει το PGA Championship του 2016. Ο Μουνιόζ, ο οποίος είχε και ένα bogey στην ένατη τρύπα, πήρε στο ίδιο μέρος τον μοναδικό μέχρι στιγμής τίτλο του στο PGA Tour επικρατώντας την περασμένη χρονιά στην επιπλέον τρύπα του Ιμ Σουνγκ-Τζάε.

Ο Γουόκερ, που δυσκολεύεται από την στιγμή που το άθλημα επέστρεψε στη δράση είχε σταθερή απόδοση παρά την τενοντίτιδα που του προκαλεί πόνο στον αγκώνα και τον ώμο. Σε απόσταση ενός χτυπήματος από την τετράδα της κορυφής βρίσκεται ο Καναδός Μάικλ Γκλίγκιτς και ο Νοτιοαφρικανός M.J. Ντάφιου.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics