Breaking News
04 Οκτωβρίου 2020

Η διοργάνωση, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές στην ολλανδική πόλη Φαλκενσβάαρντ, από την Πέμπτη 7 έως τις 11 Οκτωβρίου, ήταν έτοιμος να φιλοξενήσει ομάδες τεσσάρων χεριών ( οι αγώνες θυμίζουν πολύ αρματοδρομίες της ρωμαϊκής εποχής)

 

Η οδήγηση, που περιγράφεται ως το παλαιότερο αγωνιστικό άθλημα της ιππασίας, διεξάγεται με τους οδηγούς να κάθονται σε ένα όχημα που οδηγείται από άλογο ή πόνυ και να διαγωνίζονται σε τρία αγωνίσματα επίδειξη αλόγου, μαραθώνιο και οδήγηση με εμπόδια.

«Είναι καταστροφικό το γεγονός ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδήγησης της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ιππασίας (FEI) στη Φαλκενσβάαρντ έπρεπε να ακυρωθεί την τελευταία στιγμή, καθώς όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν καταβάλει τόση προσπάθεια για να το οργανώσουν», δήλωσε η γενική γραμματέας της FEI Σαμπρίνα Ιμπάνιες. «Δυστυχώς, οι νέοι κυβερνητικοί περιορισμοί στην Ολλανδία καθιστούν αδύνατο να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα», κατέληξε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ολλανδία ανακοίνωσε μια σειρά νέων περιορισμών που θα ισχύουν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Σε αυτά περιλαμβάνονται αθλητικές διοργανώσεις κεκλεισμένων των θυρών, άτομα που εργάζονται από το σπίτι, το κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων έως τις 22:00 και συμβουλές για την αποφυγή μη απαραίτητων ταξιδιών μεταξύ Άμστερνταμ, Ρότερνταμ και Χάγης.

«Η λίστα εκκίνησης για τα πρωταθλήματα έδειχνε πολύ ισχυρή σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για το άθλημά μας, με 13 χώρες να περιμένουν να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων οκτώ με πλήρεις ομάδες, αλλά είναι σαφές ότι τα θέματα υγείας πρέπει να έχουν προτεραιότητα», πρόσθεσε η Ιμπάνιες.

«Έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διοργανώσουμε αυτά τα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης ενός ενδεχόμενου εναλλακτικού χώρου στη Γερμανία και είμαστε πολύ ευγνώμονες για την πρόταση που λάβαμε, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό δεδομένου του σύντομου χρονικού πλαισίου, των συνεχιζόμενων ανησυχιών σχετικά με τον Covid-19 και τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τις αρχές».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που κέρδισαν χρυσό στην έδρα τους στους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες FEI 2018 στο Τράιον, δεν θα υπερασπίζονταν τον τίτλο της ομάδας τους, καθώς είχαν έναν μόνο οδηγό, αν και ο Αυστραλός Μπόιντ Έξελ, ο οποίος πήρε τον τίτλο στο ατομικό, την τελευταία ημέρα στη Βόρεια Καρολίνα πριν από δύο χρόνια, είχε ως στόχο να υπερασπιστεί το στέμμα του.

Η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Τσεχία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία και η Πολωνία επρόκειτο να στείλουν ομάδες στο Πρωτάθλημα, ενώ η Αυστρία, η Ρουμανία, η Ελβετία, η Ουρουγουάη και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν οι πέντε χώρες, που θα έστελναν μεμονωμένα άτομα.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics