Breaking News
04 Οκτωβρίου 2020

Οι αγώνες διεξάγονται στην Αυστρία



Συνεχίζονται οι αγώνες για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Nacra17, 49er και 49erFX που πραγματοποιείται στην Αυστρία με 3 ιστιοδρομίες να ολοκληρώνονται. Οι αγώνες έγιναν κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες και παρόλο που λίγο πριν την έναρξη της 8ης ιστιοδρομίας υπήρχε ελαφρύ αεράκι, η κατάσταση άλλαξε με την βροχή και τον άνεμο που έφτασε τους 25 κόμβους να δυσκολεύει την προσπάθεια όλων των αθλητών.

Στην κατηγορία Nacra 17, το ελληνικό πλήρωμα, αποτελούμενο από τον Ιορδάνη Πασχαλίδη και την Μυρτώ Παπαδοπούλου, διατήρησε την 12η θέση στην γενική κατάταξη έχοντας συνολικά 100 βαθμούς ποινής. Οι Έλληνες αθλητές, κατάφεραν και πήραν την 1η θέση στην 9η ιστιοδρομία, ενώ ολοκλήρωσε την 8η και την 10η στην 18η και 17η θέση αντίστοιχα.

Παράλληλα οι Πέτρος Κωνσταντινίδης και Βαγγέλης Δολιανίτης, στην κατηγορία 49er ανέβηκαν μια θέση στην γενική κατάταξη και βρίσκονται 51οι με 133 βαθμούς ποινής. Στις 2 αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το ελληνικό δίδυμο κατέκτησε την 15η και 12η θέση.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή (04/10).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics