Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
21 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλο διπλό που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του τίτλου σημείωσε την Κυριακή (21/2) στο Ζηρίνειο ο ΟΦΗ επικρατώντας άνετα με 0-3 στο υποτιθέμενο ντέρμπι με την Κηφισιά .

Η κρητική ομάδα πάντως παραμένει στο -9  από την κορυφή καθώς στο ντέρμπι πρωτοπόρων ο Φωστήρας πήρε μεγάλο διπλό με 1-2 μέσα στη Ραφήνα επί της Τριγλίας με ανατροπή στο τέλος και πλέον προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αν και υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα.

Η εικόνα του αγώνα

Mόλις στο 1΄της αναμέτρησης ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από κόρνερ του Χαντί από τα αριστερά ο προωθημένος Κώτσιος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1 για την κρητική ομάδα.

Πριν καλά προλάβει να αντιδράσει η Κηφισιά ο ΟΦΗ έκανε το 0-2 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντί από τα αριστερά ο Περογαμβράκης με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια.

Ο ΟΦΗ απείλησε εκ νέου για το 0-3 με ένα σουτ του Νάστου έξω από την περιοχή στο 25΄που πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Γουμάγια, ενώ έχασε καλή ευκαιρία και στο 32΄όταν το σουτ του Πόποβιτς από το ύψος της περιοχής της Κηφισιάς και δεξιά πέρασε μόλις άουτ.

HKηφισιά στο δεύτερο μέρος ανέβηκε πιο ψηλά για να βάλει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 67΄όταν μετά από κόρνερ του Μιχαλόπουλου η κεφαλιά του Καρακώστα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Ο ΟΦΗ που έκανε συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια είχε καλή ευκαιρία στο 80΄σε φάουλ του Χαντί που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για να κάνει το 0-3.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Χαντί στο 80΄το πέτυχε ο Περογαμβράκης στο 83΄»κλειδώνοντας» τη νίκη για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί έδωσε ωραία ασίστ στον επιθετικό του ΟΦΗ που με εξαιρετικό δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 0-3, διπλασιάζοντας παράλληλα τα δικά του τέρματα.

Στο 87΄η Κηφισιά παραλίγο να πετύχει το γκολ της τιμής όταν το σουτ του Παναγιωτόπουλου από πλάγια δεξιά πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δερμιτζάκη.

Στο 90’η Κηφισιά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τεγούση που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή πάνω στον Μπουρσέλη.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης, Ντούλιας, Γκεζος, Χαικάλης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Φαζός, Κώτσιος (85΄Φουκαράκης), Φραγκουλάκης (69' Καλέ), Νάστος, Χαντί, Πόποβιτς, Γουόρντεν (58' λ.τρ. Μπουρσέλης), Περογαμβράκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics