Breaking News
05 Οκτωβρίου 2020

Το διάστημα 9-16 Οκτωβρίου θα κρίνει πολλά για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος της επόμενης τετραετίας



Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Λίγες ημέρες απομένουν για να αρχίσει και επισήμως η πρώτη φάση της εκλογικής διαδικασίας, για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας. Τις ημέρες 9-16 Οκτωβρίου οι τέσσερις υποψήφιοι θα μπουν στη μάχη και, εφόσον δεν προκύψει κάποιος που θα συγκεντρώσει πάνω από το 50% των ψήφων, θα ακολουθήσει δεύτερος γύρος στα διαστήματα 20-23 και 26-29 του ίδιου μήνα. Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου.

Αξιοσημείωτο είναι πως 14 από τις 145 Εθνικές Ομοσπονδίες που ανήκουν στην World Sailing, δηλαδή σχεδόν το 10% του συνόλου, δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, καθώς βρίσκονται λόγω τιμωρίας σε καθεστώς «παρατηρητή» και όχι πλήρους μέλους. Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις διεκδικητές του προεδρικού θώκου είναι ο νυν πρόεδρος Κιμ Άντερσεν που επιδιώκει την επανεκλογή του, οι νυν αντιπρόεδροι Κουανάι Λι και Σκοτ Πέρι και ο 73χρονος Ισπανός βετεράνος, Χεράρδο Σέελιχερ. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή των επτά αντιπροέδρων και όλοι οι νεοεκλεγέντες θα έχουν θητεία ως τα τέλη του 2024, καλύπτοντας έτσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.
SPORTS3.GR

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics